Home > ΚΕΝΤΡΙΣΜΑΤΑ > Ζευγάρι με την ανιψιά του Σαββίδη ο Ανδρέας Παπαμιμίκος

Ζευγάρι με την ανιψιά του Σαββίδη ο Ανδρέας Παπαμιμίκος

Είναι κοινό μυστικό στους καλά γνωρίζοντες τα «γαλάζια» ειδύλλια ότι εδώ και ενάμιση χρόνο ο κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, εκτός από το πάθος που επιδεικνύει ως γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., έχει εντρυφήσει και σε ένα άλλο πάθος.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, διατηρεί σχέση με την πανέμορφη Σόνια Σαββίδη, ανιψιά του προέδρου του ΠΑΟΚ, η οποία τυγχάνει να είναι η εξ απορρήτων του θείου της. Το ζευγάρι γνωρίστηκε, σύμφωνα με το παρασκήνιο, μέσω της κοινής τους φίλης Εύας Καϊλή -στενή φίλη του κ. Ιβάν Σαββίδη-, η οποία, άθελά της ίσως, έδωσε το έναυσμα για το ειδύλλιο που πλέχτηκε λίγο αργότερα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο ερωτευμένοι έχουν καταφέρει να βρουν ισορροπίες παρά τη χιλιομετρική απόσταση και τα βεβαρυμένα τους επαγγελματικά προγράμματα. Υπάρχουν Σαββατοκύριακα που ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ένα χαλαρό διήμερο με την αγαπημένη του, και άλλα στα οποία έρχεται στην Αθήνα η ανιψιά του επιχειρηματία. Οσον αφορά την κυρία Σόνια Σαββίδη, πρόκειται κατ’ ουσίαν για τη σκιά του προέδρου του ΠΑΟΚ, αφού τον ακολουθεί σχεδόν παντού. Μάλιστα, στην αρχή τουλάχιστον, όσοι δεν γνώριζαν μπορούσαν ακόμη και να υποθέσουν διάφορα βλέποντας τον επιχειρηματία να συνοδεύεται παντού από την 29χρονη εντυπωσιακή μελαχρινή. Στην περίπτωση αυτή, όμως, τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Η Σόνια Σαββίδη είναι κόρη του πρώτου εξαδέλφου του, γεννήθηκε στο Κουρσκ της Ρωσίας και ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς της πριν από αρκετά χρόνια, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης. Τελείωσε το λύκειο στη Θεσσαλονίκη, μπήκε στη Νομική του Αριστοτελείου, πήρε το πτυχίο της και έκανε την πρακτική της στο δικηγορικό γραφείο του Χαράλαμπου Αποστολίδη, πρώην προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων και πρώην μέλους του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ.

Αποτελεί μία από τις πιο hot παρουσίες της κοσμικής Θεσσαλονίκης και μέχρι να υποκύψει στη γοητεία του κ Παπαμιμίκου εθεωρείτο περιζήτητη εργένισσα, όχι μόνον λόγω της ομορφιάς της αλλά και λόγω της συγγενικής της σχέσης με τον Ιβάν τον… τρομερό. Στην ουσία αποτελεί το alter ego του ομογενούς επιχειρηματία. Τον συνοδεύει σε όλες σχεδόν τις δημόσιες εμφανίσεις του, ακόμη και σε εκείνη με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Κατά βάση εκτελεί χρέη συμβούλου, αλλά και μεταφράστριας. Ορισμένες φορές, μάλιστα, δεν διστάζει να εκτελέσει και χρέη… οδηγού.

Τον ακολουθεί παντού, από το «στρατηγείο» του στο «Μακεδονία Παλλάς» μέχρι τη σουίτα του στο γήπεδο της Τούμπας. Πρόσφατα ήταν μαζί του ακόμη και στο γήπεδο, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, όμως, κάνει και τα πρώτα επιχειρηματικά βήματά της, καθώς ασχολείται με το εμπόριο γούνας από την Καστοριά στη Ρωσία, ενώ επεκτάθηκε και στον χώρο των beach bars στη Χαλκιδική. Ενα από τα πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στη Σόνια Σαββίδη είναι η κυρία Εύα Καϊλή. Οι δύο νεαρές κυρίες γνωρίζονταν από χρόνια, όμως, μετά τη δυναμική είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στη δημόσια ζωή της Θεσσαλονίκης ήλθαν ακόμη πιο κοντά, με την 28χρονη Σόνια να παίζει καταλυτικό ρόλο στην προσέγγιση του θείου της με την Εύα.

Του Ορέστη Μάρκου – Εφημερίδα Freddo

 

You may also like
Το «ατύχημα» της Ντόρας που λέει…»ατύχημα» την κατάρριψη του ήρωα Ηλιάκη!
Η αμετανόητη ξαδέλφη των Μητσοτάκηδων λέει ότι…βελτιώθηκε η θέση των συνταξιούχων!
Τα «καρφιά» του Φαήλου για την απουσία της ΝΔ από την τελετή στου Μακρυγιάννη
Οι προδομένοι του Αλέξη!