Home > ΚΕΝΤΡΙΣΜΑΤΑ > «Βράζει» με τη ΝΝΔ του Κούλη ο «πυρήνας υποστηρικτών του Καραμανλή»

«Βράζει» με τη ΝΝΔ του Κούλη ο «πυρήνας υποστηρικτών του Καραμανλή»

Κακό μπελά φαίνεται πώς βρήκε ο Κυριάκος με τους Καραμανλικούς του facebook, που έχουν συγκροτήσει ομάδα υποστήριξης της «αυθεντικής» ιδεολογίας και των πεπραγμένων του πρώην πρωθυπουργού…

Με την επωνυμία, «πυρήνας υποστηρικτών του Καραμανλή», δεν σταματούν να ελέγχουν τις σημερινές επιλογές του Μητσοτάκη και να τον προειδοποιούν, άλλοτε έμμεσα, άλλοτε ανοιχτά.

Το νέο «χτύπημα» των υποστηρικτών του Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Νέας Δημοκρατίας (ΝΝΔ, όπως την αποκαλούν κατά καιρούς οι «αντιφρονούντες») είναι φανερό και περιέχει πολλές εκτιμήσεις και προειδοποιήσεις.

Γράφουν λοιπόν:

«Σε κάποιους, είναι φανερό, πως δεν αρέσουν αυτά που γράφουμε.

Ίσως διότι πιστεύουν ότι μία σελίδα που φέρει το όνομα του Κώστα Καραμανλή, θα πρέπει ….να λειτουργεί ως άλλο ένα κομματικό μέσο, όπου εκεί θα κατασκευάζονται δικαιολογίες ατοπημάτων, θα συγκαλύπτονται πολιτικά εγκλήματα και θα ωραιοποιούνται καταστάσεις.
Φτάνουν μάλιστα στο σημείο, πολλοί, να αναρωτιούνται αν ο Κώστας Καραμανλής θα ήταν σύμφωνος με αυτά που γράφονται εδώ μέσα.
Θα ξεκινήσουμε από το τελευταίο, χωρίς βεβαίως και σε καμία περίπτωση η θέση μας να εκληφθεί ως κατεύθυνση από τον Κώστα Καραμανλή.
Άλλωστε όπως έχουμε πει κατ΄ επανάληψη, δεν αποτελούμε το γραφείο τύπου του.
Ο Κώστας Καραμανλής ως πρόεδρος του κόμματος αλλά πολύ περισσότερο ως πρωθυπουργός, ουδέποτε ανέχθηκε στήσιμο παιχνιδιών εντός του χώρου, αλλά και τις όποιες παραβατικές συμπεριφορές τις τελείωνε αυτομάτως.
Δεν ανεχόταν, ούτε καν την οσμή σκανδάλου, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα, αν τα απαντητικά επιχειρήματα οποιασδήποτε σκιάς δεν ήταν άμεσα και επαρκή, να απαιτεί την απομάκρυνση του κατηγορούμενου προσώπου έως ότου αποδείξει μόνος του την αθωότητα του.
Δεν κάλυψε κανέναν, δεν παρείχε άσυλο ούτε και σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του.
Βλέπετε σήμερα να γίνεται κάτι τέτοιο;
Τώρα, όσον αφορά την »κομματική» μας συμπεριφορά.
Δεν γνωρίζουμε οι κριτές μας, πότε εντάχθηκαν στη Νέα Δημοκρατία, το σίγουρο όμως είναι ότι δεν γνωρίζουν σε ποια παράταξη βρίσκονται και τί εκπροσωπεί αυτή η παράταξη.
Αγνοούν το πότε δημιουργήθηκε αυτό το κόμμα, κάτω από ποιές συνθήκες, τους λόγους της δημιουργίας του, αλλά κυρίως, τις αξίες και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του.
Αγνοούν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα έξω από τα πολιτικά γεωγραφικά στερεότυπα.
Και καλύπτει όλο το φάσμα του δημοκρατικού τόξου.
Όλα όμως τα παραπάνω που γι΄αυτούς αποτελούν είτε άγνωστες έννοιες, είτε ψιλά και περιττά γράμματα, πιστοποίησαν τη Νέα Δημοκρατία ως τη μεγάλη εθνική παράταξη της σιγουριάς και της ελπίδας.
Κάτι το οποίο από το 2009 και έπειτα, έπαψε να υφίσταται.
Σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός της επάνδρωσης της με πολιτικά πρόσωπα κατωτάτου πολιτικού επιπέδου που εισήλθαν σε αυτό και ανέλαβαν αξιώματα, της κατάπτωσης σε πολύ μεγάλο βαθμό μέρους των ηθικών αρχών της, αλλά και από το ότι όχι μόνο δεν δείχνει την παραμικρή πρόθεση διόρθωσης των κακώς κειμένων που πλήττουν την αξιοπρέπεια της, αντιθέτως, οι φωνές που καταδεικνύουν το πρόβλημα αντί να εισακούγονται, δέχονται υβριστικές επιθέσεις, μετέτρεψαν τη Νέα Δημοκρατία σε ένα μικρό και αναξιόπιστο κόμμα της σειράς, που σε λίγο καιρό, αν συνεχίσει έτσι, θα μάχεται μαζί με το ΠΑΣΟΚ για να εξασφαλίσει το εισιτήριο εισόδου της στη Βουλή.
Ήδη έχουμε πάρει για τα καλά το μήνυμα απ΄τον ελληνικό λαό, με τα ποσοστά που λαμβάνουμε.
Ο κόσμος, παρ΄ότι κατανοεί την τραγικότητα της σημερινής κυβέρνησης, δεν δείχνει να πείθεται από εμάς.
Και έχει δίκαιο, από τη στιγμή που ενώ θα έπρεπε να διδαχθούμε από τα λάθη του παρελθόντος, εμείς παρουσιαζόμαστε αμετανόητοι.
Γιατί ο κόσμος βιώνει αυτή τη τραγικότητα και δεν χρειάζεται μεταφραστή για να την καταλάβει.
Την εναλλακτική ψάχνει και ΄μεις δείχνουμε ίδιοι μ΄αυτούς.
Αλλά και στο τέλος, αν καταφέρουμε και υπερισχύσουμε, η υπεροχή μας αυτή θα είναι ισχνή και θα αποτελεί απόρροια της αγανάκτησης, παρά ένδειξη εμπιστοσύνης και θα μας αναγκάσει σε συγκυβέρνηση με ύποπτες και αμαρτωλές δυνάμεις.
Αν σας ενδιαφέρει εσάς μια τέτοια Νέα Δημοκρατία, αν αυτό είναι το όραμα σας, εμάς μας αφήνει παγερά αδιάφορους και μη μας υπολογίζετε. 
Εμείς πασχίζουμε για να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη και κραταιά, να επαναφέρουμε σε αυτή τη δυναμική του +42%, να επανακτήσουμε την σχέση εμπιστοσύνης με τον λαό, να την ξανακάνουμε δύναμη ελπίδας.
Παλεύουμε για να ξαναγίνει η Νέα Δημοκρατία η μεγάλη εθνική παράταξη και θα το καταφέρουμε, είτε με σας, είτε χωρίς εσάς.
Αυτό θα πει ιδιοκτησία.
Και αν δεν το καταλάβατε μέχρι σήμερα, να είστε σίγουροι πως θα το καταλάβετε στο άμεσο μέλλον. 
Κενά εμείς δεν αφήνουμε.
Αυτοί είμαστε και σε όποιον αρέσουμε!»

You may also like
Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας θέλει να βυθίσει τη χώρα σε έναν βούρκο
Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Τάκης Βουδούρης
ΝΔ για επίσκεψη Ερντογάν: Ασυγχώρητη προχειρότητα εκ μέρους της κυβέρνησης
Γιατί η ΝΔ δεν ξεσηκώνει τον λαό