Home > ΠΟΛΙΤΙΚΗ > Τι άλλο θα πουλήσει άραγε στους Έλληνες αυτός ο ψεύτης ολκής;

Τι άλλο θα πουλήσει άραγε στους Έλληνες αυτός ο ψεύτης ολκής;

Ο Τσίπρας ξεκινά από πλεονεκτική θέση την προεκλογική μάχη, όχι γιατί έχει να πει κάτι αλλά απλά γιατί δεν θέλει ο κόσμος να ακούσει την αλήθεια. Ο ηγέτης της απάτης, ο πολιτικός δολοφόνος της χώρας απλά πουλάει φούμαρα και ο κόσμος τα χάφτει απλά και μόνο γιατί δεν είναι έτοιμος ακόμη να ακούσει την αλήθεια. Αν και η πενταετής κρίση θα έπρεπε να ξυπνήσει τον ελληνικό λαό, αντίθετα τον κοίμισε, τον έκανε πιο αλαζονικό, λιγότερο επιλεκτικό και το σημαντικότερο: Αδύναμο να διαχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα, την απάτη από την πραγματικότητα, το λάθος από το σωστό.

Έτσι λοιπόν ο κ… απελθών πρωθυπουργός που λέει και η Ζωή, κερδίζει σε δημοφιλία. Απλά και μόνο ως νέος, 40άρης που δεν είχε σχέση με το παλιό πολιτικό σύστημα αλλά που μπροστά του ωχριά, τουλάχιστον ως προς την πολιτική ανοησία και απάτη.

Αλλά, αν πρέπει ο ελληνικός λαός να πάει στην κάλπη έχοντας σε γνώση τι ψηφίζει, καλό είναι να θυμηθεί τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από 8 μήνες και τι λέει τώρα. Ποιο ήταν το πρόγραμμά του πέρυσι και ποιο κυβερνητικό πρόγραμμα θα καταθέσει τώρα. Για παράδειγμα θα πάει στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός προεκλογικά. Τι θα πει; Ποια μέτρα θα ανακοινώσει και ποιες υποσχέσεις θα κάνει όταν στον ίδιο χώρο, στην ίδια πόλη πέρυσι είχε ανακοινώσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης από το οποίο το μόνο που υλοποιήθηκε ήταν το άνοιγμα της ΕΡΤ και οι προσλήψεις ημετέρων. Α. μην ξεχνάμε και τις καθαρίστριες όταν στα αστυνομικά τμήματα της Κω τρώνε ξύλο γιατί δεν έχουν προσωπικό.

Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης 2» κι αν θα υπάρξει κόσμος που θα το χειροκροτήσει. Γιατί αν το κάνει αυτό αντί να πετάξει τα αβγά μαζί με τα τηγάνια στον Τσίπρα, τότε δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε άλλο με τις εκλογές ή τη σωτηρία της χώρας. Όπως λένε στον κινηματογράφο, το… σίκουελ μιας ταινίας είναι πολύ χειρότερο από το πρωτότυπο. Σκεφτείτε τι έχουν να ακούσουν τα αυτιά μας από τη ΔΕΘ.

Αλλά θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε προεκλογικά, πέρα από τις ταρζανιές για το μνημόνιο, που έχει ήδη υπογράψει και μια σειρά από θέματα.

Για παράδειγμα: Τελικά οι Ρώσοι, Κινέζοι, Βραζιλιάνοι, Ινδοί, Βενεζουελανοί θα έρθουν να μας σώσουν ή οι μόνοι που απέμειναν είναι οι κακοί δανειστές και οι εγκληματίες του ΔΝΤ όπως έλεγε ο Τσίπρας;

Επίσης, το χρέος είναι επονείδιστο και πρέπει να το καταγγείλουμε γιατί όσο το καταγγέλλουμε αυτό μειώνεται;

Επίσης, ο Βαρουφάκης, αυτός ο κολοσσός της πολιτικής και της οικονομικής σκέψης ήταν τελικά γίγαντας, ήταν… assets όπως ο ίδιος ο Τσίπρας είπε ή μήπως ήταν προδότης της πατρίδας; Μήπως ήταν βαλτός από επιχειρηματικά συμφέροντα;

Άραγε ο Αλέξης θα απαντήσει αν η Ζωή ήταν και είναι φίλη και σύντροφός του ή μήπως είναι… απελθούσα πρόεδρος που κάνει γελοιότητες όπως το Μαξίμου λέει;

Θα απαντήσει γιατί ήταν σίγουρος ότι η ΕΚΤ και ο Ντράγκι θα έδιναν λεφτά στην Ελλάδα και τελικά δεν πήραμε φράγκο μέχρι το Μνημόνιο. Ή για να ακριβολογούμε ο Ντράγκι και ο Στουρνάρας μας έσωσαν 3-4 φορές από τη χρεοκοπία;

Θα μας εξηγήσει γιατί η Μέρκελ δεν υποχώρησε μέρα μεσημέρι αλλά μέσα στη νύχτα πήρε στο κυνήγι τον Αλέξη στους δρόμους των Βρυξελλών;

Θα πει στον κόσμο του ότι δεν είναι ο επαναστάτης, χαλαρός και εναλλακτικός πρωθυπουργός παρά ένας τενεκές ξεγάνωτος που ξεπατίκωσε ότι βρήκε από την ελληνική και ξένη πολιτική και το «πούλησε» ως κάτι πρωτοποριακό στον ελληνικό λαό; Φράντζα, πουκαμισάκι, σηκωμένα μανίκια, χωρίς γραβάτα και ύφος ροκαμπιλά για σκαμπίλια;

Θα μας πει αν τελικά οι επιχειρήσεις, οι επενδυτές είναι κακοί ή καλοί; Γιατί δε μπορεί από τη μια να δίνει τα αεροδρόμια στους Γερμανούς που κατήγγειλε και παράλληλα να κλείσει μια επιχείρηση στις Σκουριές βγάζοντας στο δρόμο 2.000 άτομα απλά και μόνο για να αποδείξει την…αριστεροσύνη του. Διότι στα ορυχεία υπάρχει «αριστερόμετρο» με το οποίο κάνεις πολιτική καριέρα ανάλογα με το τι θα δείξει.

Θα μας πει τέλος αν ήξερε ότι έτρεφε φίδι στον κόρφο του, ή μάλλον πολλά φίδια από το λόμπι της δραχμής που μάλιστα τα έκανε και πρώτους μάγκες και τώρα χτυπάνε ποσοστά στη Βουλή; Ο…Ντάνιελ Φάρατζ και ο Πέπε Γκρίλο μας έλειπαν, θα τους έχουμε σε λίγο μπροστά μας.

Ο κ. Τσίπρας έχει πει τόσα πολλά ψέματα που η μύτη του θα πρέπει να έχει φτάσει στη Μόσχα και να το παίζει… αγωγός παροχής φθηνού ρωσικού πετρελαίου.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την πολιτική ατζέντα του απελθόντα, τι άλλο θα βρει να πει στον κόσμο. Ότι θα χτυπήσει τη διαπλοκή και τους νταβατζήδες; Γιατί εμείς ξέρουμε ότι έχει κάνει συναντήσεις τις τελευταίες ημέρες ο «κολλητός» του στο Μαξίμου με όλη την εγχώρια διαπλοκή που υποτίθεται ότι πολεμά.

Τι άλλο θα πουλήσει άραγε στους Έλληνες αυτός ο ψεύτης ολκής;

antinews

You may also like
Ο μύθος του Βουκουρεστίου κατέρρευσε
Αφού κατάπιε το «Μακεδονικό»… μοιράζει και λεφτά
Η μούντζα… τους μάρανε
Γιατί η ΝΔ δεν ξεσηκώνει τον λαό