Home > ΠΟΛΙΤΙΚΗ > Σχεδιάζουν την…κάρτα του πολίτη, αλλά δεν θα προλάβουν!

Σχεδιάζουν την…κάρτα του πολίτη, αλλά δεν θα προλάβουν!

Με…φερετζέ- δηλαδή με πρόσχημα την ανθρωπιστική κρίση- η κυβέρνηση Τσίπρα και Καμμένου σχεδιάζει να φέρει και να εφαρμόσει στο επόμενο χρονικό διάστημα το πιό άγριο και μισητό φακέλωμα των πολιτών. Μιλάμε για το χάραγμα της «κάρτας του πολίτη», που αποτελεί τον «προθάλαμο» εφαρμογής της μεθόδου εμφύτευσης του μικροτσίπ σε σημείο του σώματος για αναγνώριση!

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς θα περιέχει όλους τους αριθμούς, από ΑΦΜ και ΑΜΚΑ μέχρι τους κωδικούς για το σύστημα TAXIS της Εφορίας και θα αποτελέσει αναγκαστικό εργαλείο για συναλλαγές στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Χωρίς το «ηλεκτρονικό» αυτό χάραγμα δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε και να πουλήσουμε τίποτε, όπως άλλωστε προβλέπεται και προφητικά αναφέρεται στο Ιερό Ευαγγέλιο…

Για να μη υπάρξουν αντιδράσεις και για να αποδεχθεί ο λαός την κάρτα του αντίχριστου φακελώματος, οι σχεδιαστές του προβάλλουν διάφορα…ανθρωπιστικά και…υποβοηθητικά κολπάκια, όπως η αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας και της ανθρωπιστικής κρίσης. Πρόκειται για ένα τεράστιο ηθικό και χριστιανικό ζήτημα, το οποίο έρχεται να απασχολήσει την κοινωνία. Το ερώτημα είναι αν και πώς θα απασχολήσει την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και πρωτίστως τον σημερινό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον οποίο αναμένεται αντίδραση. Διαφορετικά θα φανεί ξεκάθαρα ότι μπροστά στις πολιτικές σχέσεις με τον Τσίπρα δεν λογαριάζει τίποτε.

Ιδού τί λένε και πώς σχεδιάζουν το χάραγματης κάρτας:

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής» η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες επαφές με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να συμφωνηθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και με την κατασκευή της να αποφευχθεί η παραβίαση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Πώς θα είναι η κάρτα

Η κάρτα θα μοιάζει με τις γνωστές κάρτες ανάληψης, θα έχει κάποιο κωδικό πρόσβασης προκειμένου να ταυτοποιείται ηλεκτρονικά ο κάτοχός της και θα περιλαμβάνει ένα τσιπάκι στο οποίο θα είναι περασμένοι τρεις βασικοί αριθμοί:

Το ΑΦΜ
Το ΑΜΚΑ
Ο Αριθμός Δημοτολογίου.
Πώς θα χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης

Η εν λόγω κάρτα η οποία θα αποτελέσει και ένα από τα «όπλα» της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αφού θα εφαρμοστεί πιλοτικά στις κοινωνικές ομάδες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Πώς θα γίνει αυτό; Θα «φορτώνεται» με ένα ποσό κάθε μήνα από το κράτος για τους κατόχους που δεν έχουν εισόδημα, προκειμένου να μπορούν αξιοπρεπώς να αγοράζουν τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ ή να λαμβάνουν την επιδότηση ενοικίου που προβλέπεται από τα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Η εν λόγω κάρτα θα χρησιμοποιηθεί επίσης και για την πάταξη της γραφειοκρατίας, αφού στόχος είναι μελλοντικά να χρησιμοποιείται για όλες τις δυνητικές χρήσεις (ως κάρτα δημότη, ως κάρτα ασφαλισμένου, ως κάρτα αγρότη, ως κάρτα ασθενούς, ως κάρτα μετανάστη, ως κάρτα νέου κ.λπ.) και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τους κωδικούς για το πρόγραμμα taxis του υπουργείου Οικονομικών.

 

You may also like
Διάβημα στην Τουρκία για το συμβάν στα Ίμια-Κλήθηκε στο ΥΠΕΞ ο Τούρκος πρέσβης
Πάγκαλος; «Ο μόνος καλός Τούρκος είναι ένας νεκρός Τούρκος»
Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας θέλει να βυθίσει τη χώρα σε έναν βούρκο
Handelsblatt: Ο πάλαι ποτέ επαναστάτης Αλέξης Τσίπρας υλοποιεί ό,τι του πουν οι δανειστές!