Home > ΚΕΝΤΡΙΣΜΑΤΑ > Ως πότε ο Σαμαράς θα σώζει την παρτίδα;

Ως πότε ο Σαμαράς θα σώζει την παρτίδα;

Οι διεθνείς οικονομικοί οίκοι βλέπουν θεαματική ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας. Στην Ευρώπη έχουν αρχίσει να κατανοούν ότι η Ελλάδα όταν θέλει μπορεί να τα καταφέρει. Μεγάλοι επενδυτικοί σχηματισμοί αποφασίζουν να «ρίξουν» τα λεφτά τους σε συγκεκριμένους τομείς ανάπτυξης. Ήλθε και ο Κινέζος πρωθυπουργός, ο επικεφαλής της μεγαλύτερης οικονομικής δύναμης στον Κόσμο, ο αρχηγός μιάς χώρας του ενάμιση δισεκατομμυρίου ανθρώπων, να δεσμευθεί στις συναντήσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και δημόσια, για επενδύσεις στην Ελλάδα και για την αγορά ελληνικών ομολόγων, όποτε αποφασίσουμε να προστρέξουμε σε δανεισμό.

Δυστυχώς, όμως, το πολιτικό προσωπικό στην χώρα μας, αντί να ασχολείται με τα μεγάλα, να επενδύσει στα καλύτερα, να ξεφύγει από τη μιζέρια του πουθενά, επενδύει στον άκρατο λαϊκισμό, λες και βρισκόμαστε στην καταραμένη δεκαετία του ΄8ο, την δεκαετία του «Τσοβόλα δώστα όλα», των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών, των νταβαντζήδων της μάσας και της ξάπλας, των αλήστου μνήμης «πρασινοφρουρών». Αντί, λοιπόν, να δώσουν βάση στην επόμενη ημέρα εξακολουθούν να ντοπάρουν τον λαουτζίκο με ό,τι άθλιο και μικροκομματικά χυδαίο μπορεί να επινοήσει νούς ανθρώπου.

Φθάσαμε να ασχολούμαστε με τις τσιρίδες της Ζωής Κωνσταντοπούλου, τις λαϊκιστικές επιδόσεις του κλαρινογαμπρού και αγαπημένου του «συστήματος» Ανδρέα Λοβέρδου, την παλαιοκομματική βλαχουριά του Πάρι Κουκουλόπουλου που νομίζει ότι μπορεί να υπαγορεύει στην κυβέρνηση ποιές από τις ΔΕΚΟ (τις οποίες πληρώναμε χρόνια) θα μείνουν κρατικές, αλλά και με άσχετα (αλλά εν πάση περιπτώσει λαϊκιστικά) τινάγματα του νέου ενοίκου στο Υπουργείο Εσωτερικών. Και ως κερασάκι στην τούρτα, την επικίνδυνη ανευθυνότητα και αντεθνική συμπεριφορά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και των νέων «αεροψεκασμένων» συμμμάχων του, που έχουν συστηματικά επενδύσει στη διατήρηση των μνημονίων για να εκμεταλλεύονται τον πόνο και τις μεγάλες όντως θυσίες του ελληνικού λαού.

Βεβαίως οι «Τσίπρες», οι «Καμμένοι» και οι άλλοι του «αντιμνημονιακού» θιάσου, αυτά ξέρουν αυτά κάνουν. Όμως, από την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, προκύπτει κάποια βασανιστικά και κρίσιμα για την επόμενη ημέρα ερωτήματα: Ως πότε ο Αντώνης Σαμαράς θα μπορεί να σώζει το καράβι για να μη πέσει στην ξέρα; Ως πότε θα μπορεί να διασώζει καταστάσεις με τους ελάχιστους-πλην όμως αρκετούς να κάνουν ζημιά-«μπαχαλάκηδες υπουργούς» και τον βουλιμικό αντιπρόεδρο;

Ο επίκαιρος

 

 

You may also like
Το «ατύχημα» της Ντόρας που λέει…»ατύχημα» την κατάρριψη του ήρωα Ηλιάκη!
Η αμετανόητη ξαδέλφη των Μητσοτάκηδων λέει ότι…βελτιώθηκε η θέση των συνταξιούχων!
Τα «καρφιά» του Φαήλου για την απουσία της ΝΔ από την τελετή στου Μακρυγιάννη
Οι προδομένοι του Αλέξη!