Home > ΠΟΛΙΤΙΚΗ > Ο μεταβατικός με το μουστάκι και ο πονηρούλης ψευταράκος

Ο μεταβατικός με το μουστάκι και ο πονηρούλης ψευταράκος

Ήταν μεσημέρι, ο ήλιος ντάλα, αλλά ευτυχώς εγώ οδηγούσα στο κλιματιζόμενο αυτοκίνητό μου συνοδεύοντας την πολιτικοποιημένη 15χρονη κόρη μου στο κολυμβητήριο, για την προκαθορισμένη προπόνησή της.

Ξαφνικά, ακούω στο ραδιόφωνο γνωστό Συριζαίο δημοσιογράφο να λέει θριαμβευτικά : « επιτέλους στην Συγγρού αποκαθήλωσαν τον Σαμαρά ! Δεν έμεινε ούτε μια φωτογραφία του στους τοίχους, από την είσοδο μέχρι και τον τρίτο όροφο» .

Προτού καν σκεφθώ αυτό που άκουγα, γυρνάει αυτόματα η κόρη μου και μου λέει : « Καλά ρε μπαμπά, αυτοί εκεί στην Συγγρού δεν έχουν καταλάβει ότι η μόνη ελπίδα που έχουμε για να κερδίσουμε είναι να προβάλλουμε τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης Σαμαρά και βγάζουν τις φωτογραφίες του. Τόσο ανόητοι είναι ? » Τι να της πω; Η γκριμάτσα μου τα έλεγε όλα… Με είχαν ήδη ζώσει τα φίδια με την βλακεία των μεταβατικών.

Αναρωτήθηκα, όπως και τόσες άλλες εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκράτες. Τελικά εκεί στη Συγγρού θέλουν να κερδίσουν ή μήπως προτιμούν να χάσουν; Μήπως το βάρος είναι μεγάλο στους ώμους τους; Μήπως τελικά δεν έπρεπε να είχε φύγει ο Σαμαράς;

Και εκεί σκέφθηκα με προβληματισμό, ότι ο δικός μας με το μουστάκι,

-Ξέχασε ότι είναι δοτός δια βοής.

-Ξέχασε ότι τον διόρισε ο Σαμαράς.

-Ξέχασε ότι ο πρόεδρος στην ΝΔ για να την εκπροσωπεί πρέπει να εκλέγεται από την βάση και μάλλον την ψώνισε επειδή από τρίτος- τέταρτος που ήταν σε όλη του τη ζωή, έγινε ξαφνικά μεταβατικά πρώτος,

-Ξέχασε και τη λέξη «εμείς» και μιλάει πλέον μόνο με τη λέξη «εγώ». Τι κρίμα !

Προτείνω λοιπόν στον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή να τον καλέσουν, να του τραβήξουν το αυτί πάραυτα και να τον επαναφέρουν στην τάξη, διότι έτσι με αυτή την αμετροέπεια και με το στείρο εγώ του, μας πάει κατευθείαν στο γκρεμό…!

Σε ότι δε αφορά τους πάλαι ποτέ σκίουρους και τυφλοπόντικες – συμβουλάτορες των υπογείων της Ρηγίλλης, που απέσυραν τις φωτογραφίες, φαίνεται ότι ξαφνικά ανέβηκαν στον τρίτο όροφο της Συγγρού και μάλλον έπαθαν ίλιγγο και δυστυχώς συμπαρέσυραν και τον Βαγγέλα.

Συμπέρασμα

Κύριε Μεϊμαράκη,

Δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια και εάν όντως κάποιοι ανεγκέφαλοι έβγαλαν τις φωτογραφίες του μοναδικού εκλεγμένου από την βάση αρχηγού μας και πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε κάθε περίπτωση, άμεσα θα επανορθώσετε.

Όπως θα θυμάστε, εσείς προσωπικώς και δημοσίως πολεμήσατε τον Αντώνη Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές του 2009 αλλά εκείνος με γενναιοδωρία και ηγετική μεγαλοψυχία, ποτέ δεν σας απέκλεισε.

Και μάλιστα, σας έκανε και Πρόεδρο της Βουλής,

Σας διόρισε και αρχηγό της ΝΔ, έστω και μεταβατικό.

Μην ξεχνάτε όμως ότι εάν σε λίγες μέρες έχουμε την παραμικρή ελπίδα να γίνουμε πρώτο κόμμα και εσείς πρωθυπουργός, αυτό θα επιτευχθεί όχι με μαγκιές καφενείου και εκφράσεις στυλ ψευταράκος και πονηρούλης, αλλά μόνο εάν όλοι μαζί και πρώτος εσείς, προτάξουμε με επιχειρήματα τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης Σαμαρά και μόνο εάν σεβαστούμε και εάν διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού, την εκλογική παρακαταθήκη του σχεδόν 30% των τελευταίων εκλογών, που ο πιο πετυχημένος πρωθυπουργός της μεταπολεμικής Ελλάδας μας (σας ) άφησε.

Και μη ξεχνάτε επίσης, ότι το ποσοστό αυτό σε μια μνημονική Ελλάδα, με αντιπολίτευση τον Σύριζα, ισοδυναμεί με άθλο που πέτυχε ο Αντώνης Σαμαράς, ο πρωθυπουργός της βάσης, ο πρωθυπουργός μας, που η ίδια η βάση…. του έδωσε απλόχερα την καρδιά της.

antinews

You may also like
Ο μύθος του Βουκουρεστίου κατέρρευσε
Αφού κατάπιε το «Μακεδονικό»… μοιράζει και λεφτά
Η μούντζα… τους μάρανε
Γιατί η ΝΔ δεν ξεσηκώνει τον λαό