Home > ΚΕΝΤΡΙΣΜΑΤΑ > Άδωνις: Θα κυνηγήσω μέχρι τέλους τον Τσίπρα! (photos)

Άδωνις: Θα κυνηγήσω μέχρι τέλους τον Τσίπρα! (photos)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία στο ίδρυμα Κακογιάννη, σε μια κατάμεστη αίθουσα. Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε λίγο πριν τις οκτώ, όπου τον περίμεναν η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου καθώς επίσης και τα δύο του αδέρφια Αλέξανδρος και Λεωνίδας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κ. Γεωργιάδης παρουσίασε το όραμά του για το κόμμα ακολουθώντας το παράδειγμα των υποψηφίων των Αμερικάνικων εκλογών. Μάλιστα στεκόταν όρθιος κρατώντας στα χέρια του ένα μικρόφωνο ενώ περπατούσε στη σκηνή του θεάτρου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τον Τσίπρα εγώ θα τον πολεμήσω σκληρά και θα λογοδοτήσει για τα όσα έκανε στην Ελλάδα».

Ο Τσίπρας θα λογοδοτήσει!

“Θα τους πολεμήσουμε. Θα τους κυνηγήσουμε σκληρά και στο τέλος ο κ. Τσίπρας θα λογοδοτήσει. Όσοι θέλετε συναίνεση και συνεννόηση και να ψηφίζουμε τα νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ μη με ψηφίσετε. Εγώ τον κ. Τσίπρα θα τον πολεμήσω μέχρι τέλους”.

Από τα πυρά του δε γλίτωσαν ούτε οι συνυποψήφιοί του ενώ χαρακτήρισε “έγκλημα” από τη ΝΔ την ψήφιση του τρίτου μνημονίου το καλοκαίρι, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. “Το καλοκαίρι η ΝΔ έκανε κάτι χειρότερο και από έγκλημα. Έκανε ένα λάθος. Δυστυχώς η ηγεσία μας τότε δε μας άκουσε και η ΝΔ ψήφισε θετικά δίνοντας λευκή επιταγή στον κ. Τσίπρα” σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και τόνισε ότι “τώρα που η ΝΔ έχει έρθει στη σωστή γραμμή και καταψηφίζει είναι αργά. Η χώρα βρίσκεται στο έλεος του Τσίπρα”.

Με έμμεσες αλλά σαφείς αιχμές κατά του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ να μην ψηφίσουν πολιτικούς “ατσαλάκωτους, που κρύβονται και πριν μιλήσουν συμβουλεύονται τους επικοινωνιολόγους” καθώς και πολιτικούς “που δεν αφήνουν τις καρέκλες τους για τις ιδέες τους”, ενώ με σαφή υπονοούμενα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι δεν προέρχεται από πολιτικό τζάκι.

Για ακόμη μια φορά μίλησε ένθερμα για τον Αντώνη Σαμαρά και δήλωσε υπερήφανος για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση του πρώην πρωθυπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “χωρίς το Σαμαρά δεν θα ήμουν στη ΝΔ” και συνέχισε λέγοντας “η δικιά μας ΝΔ δεν θα ντρέπεται για τις ιδέες της”.

Από την άλλη πλευρά παρουσίασε το πρόγραμμα και τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να γίνει περισσότερο αποτελεσματική, μεταρρυθμιστική, ριζοσπαστική, με περισσότερες νότες ευρωπαϊκού προσανατολισμού και να συμβάλλει στο μέγιστο για την αλλαγή και την ανανέωση του πολιτικού συστήματος.

Αναφορικά με το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, κινείται σε επτά βασικούς άξονες οι οποίοι ειναι οι εξής:
– δημόσια διοίκηση και ηλεκτρονική διακυβέρνηση
– υγεία και κοινωνική ασφάλεια
– οικονομικό σχέδιο για την καταπολέμηση της ανεργίας, την ανάπτυξη στου τομείς της επιχειρηματικότητας και των αγροτών
– εξωτερική πολιτική και εθνική άμυνα με στρατηγικές συμμαχίες και βασικός προσανατολισμός της Ελλάδας προ τη ΕΕ
– εσωτερική ασφάλεια και, μεταναστευτικό και δικαιοσύνη
– ενέργεια, περιβάλλον, τουρισμός
– εκπαιδευτική πολιτική, πολιτισμός και ΜΜΕ

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είπε πως η πόρτα του υπουργείου του ήταν πάντα, εξηγώντας παράλληλα το γιατί. Ακόμη υποστήριξε πως τον ενέπνευσε ο Πλούταρχος που περιγράφει μια σκηνή με τον Δημήτριο τον Πολιορκητή , γιο του Αντιγόνου, οποίος περνώντας γρήγορα μία γέφυρα , τον σταμάτησε μια. γραία και του ζήτησε να του μιλήσει. Εκείνος απάντησε ότι δεν προλαβαίνει και η γραία του απάντησε πως «από την στιγμή που είσαι βασιλιάς πρέπει να προλαβαίνεις»

Η συγκεκριμένη αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, όταν πρόσθεσε πως «από την στιγμή που είσαι υπουργός,πρέπει να προλαβαίνεις».

adonis1

georgiad1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adonis Georgiadis1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

adonis3

adonis2

georgiad2

You may also like
Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Τάκης Βουδούρης
ΝΔ για επίσκεψη Ερντογάν: Ασυγχώρητη προχειρότητα εκ μέρους της κυβέρνησης
Γιατί η ΝΔ δεν ξεσηκώνει τον λαό
ΝΔ: Εξόφθαλμο σκάνδαλο η υπόθεση πώλησης 300.000 βλημάτων στη Σαουδική Αραβία